آيا با خواص باور نكردني شيره انگور براي درمان بيماري ها آشنا هستيد

۷۷ بازديد

شيره انگور اصل آب انگور شيرين و گوارايي است كه براي غليظ شدن جوشانده شده است. آنها اغلب در فروشگاه هاي مواد غذايي سالم يا در بخش غذاهاي طبيعي در سوپرماركت ها يافت مي شوند. اما شيره انگور خانگي هرگز در فروشگاه ها يافت نخواهد شد و اين يعني شما بايد به دنبال نوع ارگانيك و خانگي آن بگرديد!

 

همانطور كه از نام آن پيداست حاوي مقدار زيادي قند است. اما قند طبيعي كه در صورت اعتدال در مصرف براي تمام اندام هاي بدن مفيد و كمك كننده است.

آنها براي پخت بسيار خوب هستند زيرا بدون افزودن كالري اضافي به محصولات پخته شده رطوبت مي بخشند. آنها همچنين طعم فوق العاده اي را براي نان، كلوچه، پنكيك، كلوچه، كيك، پاي و حتي بستني ايجاد مي كنند.

مزاياي شيره انگور اصل شامل توانايي آن در جلوگيري از پوسيدگي دندان و ارتقاي سلامت دندان است. شيره انگور اصل چه فايده ديگري دارد؟

كلمه ملاس از كلمه عربي به معناي شربت يا عسل گرفته شده است. اين ماده شيرين در ابتدا از جوشاندن انگور براي استخراج آب آن توليد مي شد. امروزه ملاس علاوه بر انگور از نيشكر، ذرت يا ساير گياهان نيز تهيه مي شود.

شيره انگور اصل از ديرباز به عنوان يك درمان طبيعي براي مشكلات گوارشي در نظر گرفته شده است. محتواي قند زياد آن را به يك منبع عالي انرژي تبديل مي كند. علاوه بر اين، شيره انگور اصل حاوي آنتي اكسيدان هايي است كه با راديكال هاي آزاد مبارزه كرده و التهاب را كاهش مي دهد.

 

فوايد شيره انگور ملاير

 

 

1. مبارزه با پوسيدگي دندان ها با شيره انگور خانگي

 

يك مطالعه منتشر شده در مجله Dental Traumatology نشان داد افرادي كه شيره انگور اصل مي نوشند نسبت به افرادي كه اين محصول را مصرف نمي كنند حفره هاي كمتري دارند.

 

اين به اين دليل است كه شيره انگور اصل حاوي پلي فنول است كه به تقويت دندان در برابر باكتري ها و اسيدها كمك مي كند. همچنين به حفظ سلامت لثه ها كمك مي كند.

 

2. ارتقاء سلامت دهان و دندان

 

شيره انگور اصل را مي توان به عنوان بخشي از برنامه روزانه بهداشت دهان و دندان استفاده كرد. از آنجايي كه حاوي خواص ضد باكتريايي است، مي توانيد پس از خوردن غذاهاي چسبناك مانند آب نبات يا آدامس از آن براي پاكسازي دهان خود استفاده كنيد. قبل از استفاده از شيره انگور اصل بايد دندان هاي خود را  مسواك بزنيد.

 

3. كاهش التهاب با شيره انگور مرغوب

 

شيره انگور اصل حاوي فلاونوئيدها است كه به عنوان عوامل ضد التهابي قوي عمل مي كنند. اين تركيبات از توليد مواد شيميايي التهابي به نام پروستاگلاندين ها جلوگيري مي كنند. پروستاگلاندين ها زماني كه در داخل بدن جمع مي شوند باعث درد و تورم مي شوند.

 

 

4. افزايش سطح انرژي با شيره انگور سياه

 

از آنجايي كه شيره انگور اصل حاوي مقدار زيادي كربوهيدرات است، انرژي سريعي را ايجاد مي كند. يك قاشق غذاخوري شيره انگور خانگي حدود 100 كالري دارد. طبيعتا با مصرف شيره انگور عسلي ملاير متوجه افزايش انرژي و نشاط خود خواهيد شد. براي خريد شيره انگور درجه يك روي همين لينك كليك كنيد.

 

 

5. از بيماري قلبي جلوگيري كنيد

 

شيره انگور اصل ممكن است از بيماري قلبي محافظت كند زيرا حاوي رسوراترول است، تركيبي كه سطح كلسترول را كاهش مي دهد. رسوراترول همچنين فشار خون را كاهش مي دهد و فعاليت آنزيم هاي تجزيه كننده چربي ها در كبد را افزايش مي دهد.

 

6. بهبود هضم با شيره ملايري

 

شيره انگور اصل هضم را بهبود مي بخشد زيرا حاوي پكتين است، فيبر محلول كه در آب حل مي شود. پكتين به سموم و مواد زائد موجود در روده متصل مي شود و دفع آنها را آسان تر مي كند.

 

7. درمان ديابت با شيره انگور

 

شيره انگور اصل منبعي غني از فيبر غذايي است. فيبر براي حفظ سطح طبيعي گلوكز خون مهم است.

 

 

8. كمك به كاهش وزن

 

شيره انگور اصل كالري كمي دارد اما مواد مغذي بالايي دارد. اين يكي از بهترين منابع پتاسيم موجود است. پتاسيم به تنظيم تعادل مايعات و عملكرد عضلات كمك مي كند.

 

 

9. محافظت در برابر سرطان با شيره انگور اصل

 

يكي از جنبه هاي مفيد شيره انگور ملاير، قدرت آنتي اكسيداني آن است. آنتي اكسيدان ها مواد مضري مانند مواد سرطان زا و راديكال هاي آزاد را خنثي مي كنند. راديكال‌هاي آزاد به سلول‌ها آسيب مي‌رسانند و به توسعه سرطان كمك مي‌كنند. شيره انگور اصل حاوي كوئرستين است، نوعي آنتي اكسيدان كه از DNA در برابر آسيب اكسيداتيو محافظت مي كند.

 

10. بهبود عملكرد مغز با شيره انگور درجه يك

 

يكي از سالم ترين كاربردهاي شيره انگور اصل به عنوان غذاي مغز است. مطالعات نشان مي دهد كه شيره انگور اصل حافظه و تمركز را تقويت مي كند. اين احتمالاً به دليل وجود ويتامين B6 است كه براي رشد سلول هاي عصبي ضروري است.

 

چگونه شيره انگور اصل را نگهداري كنيم؟

 

شيره انگور اصل را در ظرف دربسته در دماي اتاق و دور از نور مستقيم خورشيد نگهداري كنيد. اگر آن را در يخچال نگهداري مي كنيد، حتما قبل از مصرف آن را به دماي اتاق برگردانيد.

 

شيره انگور اصل را از كجا بخريم؟

 

شيره انگور اصل را مي توانيد در فروشگاه هاي طبيعي و خرده فروشي هاي آنلاين پيدا كنيد. با اين حال، اگر مي خواهيد مطمئن شويد كه شيره انگور اصل واقعي دريافت مي كنيد، قيمت شيره انگور اعلا را فقط از فروشگاه هايي كه توليد خانگي و بكر دارند جويا شويد. بدون شك بهترين شيره انگور ايران در ملاير توليد مي شود.

 

 

چه چيز ديگري بايد در مورد شيره انگور اصل بدانم؟

 

شيره انگور اصل را بايد در ظرف دربسته در يخچال يا فريزر نگهداري كرد. مطمئن شويد كه آن را براي مدت طولاني منجمد نكنيد، زيرا اين كار مقداري از ارزش غذايي آن را از بين مي برد.

 

به جاي شيره انگور اصل از چي استفاده كنم؟

 

اگر شيره انگور اصل دوست نداريد، به جاي آن از عسل استفاده كنيد. عسل يك جايگزين عالي براي شكر سفره در هنگام پخت است. حتي مي توانيد كمي شيره انگور اصل به عسل خود اضافه كنيد تا شيريني بيشتري به آن ببخشيد.

 

فوايد شيره انگور اصل بي پايان است. سعي كنيد آن را به دستور العمل هاي مورد علاقه خود اضافه كنيد تا از تمام اين فوايد شگفت انگيز بهره مند شويد.

 

آيا شيره انگور اصل براي شما مفيد است؟

 

بله، شيره انگور اصل بسيار سالم است. مملو از آنتي اكسيدان ها، ويتامين ها، مواد معدني و ساير مواد مغذي است. اما چيزي كه آن را بسيار خاص مي كند اين است كه چقدر همه كاره است.

 

 

چگونه شيره انگور اصل را در خانه درست كنيم؟

 

تهيه شيره انگور اصل آسان است. تنها چيزي كه نياز داريد انگور تازه (ترجيحا ارگانيك)، آب و زمان است. در اينجا چگونه است:

 

  1. انگورها را كاملا بشوييد. ساقه، برگ يا دانه را برداريد.
  2. انگورها را در يك كاسه بزرگ بريزيد. روي آنها را با آب سرد بپوشانيد و بگذاريد يك شب خيس بخورند.

 

  1. آب اضافي را تخليه كنيد.

 

  1. انگورها را به مخلوط كن منتقل كنيد. مخلوط كنيد تا يكدست شود.
  2. مخلوط را با پارچه پنير يا صافي مشبك صاف كنيد. مواد جامد را دور بريزيد.

 

  1. آب صاف شده را در يك قابلمه بريزيد. 1 فنجان آب به تابه اضافه كنيد. مخلوط را روي حرارت متوسط ??به جوش بياوريد. حرارت را كم كرده و به مدت 30 دقيقه بجوشانيد.

 

  1. اجازه دهيد مخلوط كاملا خنك شود.
  2. شيره انگور اصل خنك شده را در يك ظرف شيشه اي مات نگهداري كنيد. آن را تا 2 ماه در يخچال قرار دهيد.

 

  1. براي گرم كردن مجدد شيره انگور اصل كافي است آن را روي اجاق گاز گرم كنيد. يا مي توانيد آن را به مدت 10-15 ثانيه در مايكروويو قرار دهيد.

 

  • شيره انگور اصل قرن هاست كه براي درمان بيماري هاي مختلف استفاده مي شود.

 

شيره انگور اصل دقيقا  چه فوايدي ديگري دارد؟

 

  • شيره انگور اصل شربت غليظي است كه از انگور استخراج مي شود.
  • حاوي مقادير زيادي ويتامين C، پتاسيم، كلسيم، آهن، منيزيم، فسفر، روي، مس، منگنز و ساير مواد مغذي است.
  • شيره انگور اصل يك درمان طبيعي براي سرماخوردگي، سرفه، گلودرد و ساير بيماري هاي تنفسي است.
  • همچنين به جلوگيري از پوسيدگي دندان و تقويت استخوان ها كمك مي كند.

 

 

 

خواص درماني شيره انگور

 

شيره انگور اصل براي سلامتي بسيار مفيد است. در اينجا نه مورد از فوايد شيره انگور اصل آورده شده است. 1. به كاهش سطح كلسترول كمك مي كند. 2. گردش خون را بهبود مي بخشد. 3. التهاب را كاهش مي دهد. 4. به پيشگيري از سرطان كمك مي كند. 5. به بهبود هضم كمك مي كند. 6. به مبارزه با ديابت كمك مي كند. 7. از بيماري هاي قلبي جلوگيري مي كند. 8. به كاهش وزن كمك مي كند. 9. به درمان سرماخوردگي و آنفولانزا كمك مي كند.

 

استخوان ها و دندان هاي قوي تر

 

شيره انگور اصل سرشار از كلسيم و ويتامين D است. كلسيم براي استحكام استخوان ها و دندان ها ضروري است. ويتامين D براي سلامت استخوان ها و دندان ها لازم است. پوست و موي بهتر

 

حركات روده را تنظيم مي كند

 

شيره انگور اصل حاوي ماده طبيعي به نام پلي فنول است. اين تركيبات به محافظت در برابر راديكال هاي آزاد كمك مي كنند. راديكال هاي آزاد مولكول هاي ناپايداري هستند كه به سلول ها و بافت ها آسيب مي رسانند. شيره انگور اصل به جلوگيري از آسيب سلولي ناشي از راديكال هاي آزاد كمك مي كند. همچنين از سرطان محافظت مي كند زيرا التهاب را كاهش مي دهد. التهاب با بسياري از بيماري ها مانند بيماري قلبي، ديابت، آرتريت، بيماري آلزايمر و حتي سرطان مرتبط است. شيره انگور اصل همچنين به تنظيم حركات روده كمك مي كند. اين به اين دليل است كه حركت غذا در طول دستگاه گوارش را تحريك مي كند. پريستالسيس روده ها را در حركت نگه مي دارد و از يبوست جلوگيري مي كند.

 

.

ترفندهاي كاشت نهال سيب در باغچه منزل

۲۹ بازديد

ترفندهاي كاشت نهال سيب در باغچه منزل

اگر تا الان به دنبال چگونگي كاشت نهال سيب در باغچه منزل مي‌گشتيد، احتمالا در بيشتر راهنماها ديده‌ايد كه گفته‌اند ميوه‌دهي درخت سيب مي‌تواند مدت زمان طولاني طول بكشد و اين موضوع شما را دلسرد كرده است! اما بايد بدانيد كه ميوه‌دهي درخت سيب به تنوع بذر سيب كاشته شده، نهال سيب خريداري شده و شرايط پرورش آن بستگي دارد. با خريد نهال از نهالستان آلفا نهال با اطمينان از سالم بودن خريد كنيد.

 به طور متوسط ميوه‌دهي درخت سيب حدود 8 سال طول مي‌كشد اما برخي ارقام درخت سيب نيز زودتر از سايرين ميوه توليد مي‌كنند.

آموزش كاشت درخت سيب و نگهداري از آن (صفر تا صد)

سيب از تيره گلسرخيان است. اين گياه از درختان ميوه مناطق معتدل سرد به شمار مي‌آيد و ميتواند سرماي ?? درجه تا ?? درجه زير صفر رو تحمل كند. صدها نوع درخت سيب وجود دارد و هر كدام از آنها مخصوص يك منطقه مي باشند. اگر يك درخت سيب مناسب منطقه ي خودرا انتخاب كنيد، احتمال ميوه دادن آن زياد خواهد بود.

انتخاب يك نوع درخت سيب مخصوص منطقه ي شما، از اهميت زيادي برخوردار است. زيرا هر درخت سيب به دماي خاصي پاسخ مي دهد. برخي از گونه هاي درخت سيب، در مناطقي كه زمستان سرد و طولاني دارد به خوبي مي رويند. اما گونه هايي از سيب نيز وجود دارند كه در ديگر مناطق به خوبي رشد مي كنند. نياز سرمايي جوانه‌هاي سيب در حدود ???? الي ???? ساعت زير ? درجه سانتي گراد بوده، لذا در مناطقي با زمستان‌هاي گرم خوب به عمل نمي‌آيند.

https://alphanahal.ir/apple-seedling/

نكات كاشت درخت سيب در باغچه منزل

جهت كاشت درخت سيب، انتخاب سطح بالاتر باغچه بهتر است؛ دليل اين امر آن است كه سردشدن و يخبندان اعماق خاك، با تحريك ريشه‌ها سبب از بين رفتن شكوفه‌هاي درخت در بهار مي‌شود. كاشت درخت سيب در زمين‌هاي بالاتر شكوفه‌ها را از سرمازدگي و ريزش بهاره محافظت كرده و ميوه‌دهي درخت سيب را تضمين مي‌كند.

مورد ديگري كه بايستي در نظر بگيريد، اين است كه نهال سيب را در نزديكي درختان بزرگ ديگر يا نهرها نكاريد؛ زيرا هر دو اين محيط‌ها مي‌تواند ميوه‌دهي درخت سيب را كاهش دهد. پرورش مناسب درخت سيب به آفتاب كامل نياز دارد. بديهي است كه بهترين زمان براي كاشت درخت سيب، بهار است؛ اما باز هم اطمينان حاصل كنيد كه زمين غيريخبندان و گرم شده باشد.

هنگام كاشت نهال سيب، به نحوه قراردادن ريشه در خاك توجه كنيد. جهت كاشت نهال سيب نياز است تا شما سوراخي به اندازه دو برابر قطر ريشه و حداقل 60 سانتي متر عمق حفر كنيد. زماني كه ريشه‌ها را با خاك مي‌پوشانيد، به آرامي خاك را فشار داده تا فضايي خالي بين ريشه و خاك باقي نماند و نهال سيب شما به خوبي در آن تثبيت گردد.

 نحوه كاشت درخت سيب: مراحل كاشت از آغاز

درخت سيب مناسب با شرايط منطقه خود را انتخاب كنيد. مي‌توانيد به طور همزمان چند نوع درخت را كه با يكديگر گردافشاني دارند، انتخاب كنيد. براي اين كار نياز به اندكي مطالعه و پرس و جو است.

نهال سيبي عاري از خاك را از بازار تهيه كنيد.

ترجيحا فصل بهار را براي كاشت درخت سيب انتخاب كنيد.

درون خاك يك حفره عميق ايجاد كنيد. اين حفره  بايد طوري باشد كه ريشه آزادانه در خاك قرار بگيرد.

تعيين pH خاك و همچنين اضافه كردن مواد مغذي به خاك را فراموش نكنيد. براي اين كار مي‌توانيد از افراد متخصص و كاربلد از يك شركت معتبر كمك بگيريد.

بهتر است كاشت گياه در بخشي باشد كه در معرض تابش نور كافي آفتاب قرار بگيرد.

خاك را توسط مواد ارگانيك غني كنيد. به اين صورت مواد مورد نياز گياه تامين خواهد شد.

تعيين فاصله در زمان كاشت فاكتور مهمي است. به اين فاصله دقت كنيد. براي كاشت جوانه‌هاي سيب، بهتر است فاصله آن‌ها از هم حدود ? متر باشد.

پس از تعيين كردن شرايط مناسب كاشت و ايجاد حفره در خاك، اقدام به كاشت درخت كنيد. جوانه را در حفره كنده شده قرار دهيد و اطراف آن را بپوشانيد.

بهتر است بلافاصله بعد از كاشت، گياهان را آبياري كنيد.

 خاك مناسب براي كاشت نهال سيب در باغچه

براي كاشت و پرورش درخت سيب در باغچه توجه به پ هاش خاك از اهميت بالايي برخوردار است. لذا لازم است تا پ هاش خاك را مرتبا مورد آزمايش قرار دهيد. پ هاش مناسب براي كاشت درخت سيب لازم است تا بين 5.8 تا 7 باشد. براي حصول به چنين نتيجه اي لازم است تا مواد مناسبي را بر اساس شرايط با عمق 30 الي 50 سانتي متر به خاك بيفزاييد.

دما و شرايط آب و هوايي مناسب براي كاشت و نگهداري درخت سيب

بهترين آب و هوا براي رشد درخت سيب آب و هواي مرطوب و سرد است. در مناطقي با بارندگي ساليانه بيش از 500 ميلي ليتر درخت سيب رشد خوبي ميكند. براي خنك شدن جوانه هاي گل به 800 تا 1500 ساعت دماي پايين تر از 7 درجه سانتيگراد نياز است.

 

بهترين مناطق براي كاشت درخت سيب مناطقي هستند كه در سردترين حالت حداقل دماي آنها 20 تا 25 درجه سانتي گراد زير صفر باشد و در گرمترين حالت حداكثر دماي آن منطقه 38 درجه بالاي صفر باشد.

 

مناطقي كه دماي آنها در زمستان از ??- درجه سانتي گراد تجاوز مي كند، براي پرورش سيب مناسب نيستند. همچنين ارتفاع ???? الي ???? متر از سطح دريا براي كاشت درخت سيب مناسب مي باشد.

مراقبت و هرس كردن و محافظت درخت سيب از آفات

  1. خاك اطراف درخت سيب را با فواصل مساوي مرطوب نگه داريد.

به طور عميق خاك درخت سيب را خيس كنيد اما اين كار را به طور متناوب انجام دهيد. در حين فصل هاي رويش، دو بار در هفته به طور عميق به درخت سيب آب دهيد. پس از باريدن باران، لازم نيست به درخت سيب آب بدهيد؛ زيرا اين كار باعث خفگي ريشه هاي درخت سيب خواهد شد.

اگر در حين فصل هاي رويش، برگ هاي درخت سيب خشك و پژمرده به نظر مي رسند، بايد بيشتر به آن آب بدهيد. وقتي كه هوا بسيار گرم است، همواره بررسي كنيد كه درخت سيب خشك نشود.

  1. به دور پايه ي درخت سيب مالچ بپاشيد.

پاشيدن مالچ، دماي دور پايه ي درخت سيب را تنظيم مي كند، و از زياد گرم شدن و زياد سرد شدن ريشه جلوگيري مي كند. همچنين از رشد علف هاي هرز جلوگيري مي كند و باعث مي شود كه مواد مغذي خاك حفظ شوند.

مالچ را به صورت يك دايره ي بزرگ به دور پايه ي درخت سيب بپاشيد.

مالچ مي تواند پوست درخت را از بين ببرد، پس هنگام پاشيدن مالچ به دور پايه ي درخت، دقت كافي داشته باشيد.

  1. تا زماني كه درخت سيب به خوبي تثبيت نشده است، نبايد زياد آن را هرس كنيد.

نيازي نيست كه درخت هاي سيب جوان را زياد هرس كنيد.

  1. از درخت سيب در برابر حشرات محافظت كنيد.

همچنين از درخت سيب در برابر حيواناتي مثل خرگوش و ... محافظت كنيد.

انواع روش كاشت سيب

كاشت نهال سيب به پنج روش انجام مي‌گيرد:

بذر

قلمه زني

خواباندن

پاجوش

پيوند

كاشت درخت سيب از طريق بذر

در اين روش شما بايد ابتدا بذر سيب را تهيه كنيد. خيلي راحت مي‌توانيد خودتان اين كار را انجام دهيد. فقط لازم است ميوه Apple tree، را به دو قسمت تقسيم كنيد و دانه‌هاي درون آن را خارج كرده و در يك دستمال خيس قرار دهيد. حال شما بايد دستمال را درون يك پلاستيك گذاشته و به مدت يك ماه در يخچال نگهداري كنيد. وقتي دانه‌ها شروع به جوانه زدن كردند، بايد آن‌ها را درون يك گلدان بكاريد. آبياري مرتب فراموش نشود. وقتي بذر جوانه زده سر از خاك بيرون آورد و تا حد معيني رشد كرد، نوبت آن رسيده است كه آن را به زمين اصلي منتقل كنيد.

 كاشت نهال سيب به روش قلمه زني

مي‌توان گفت اين روش، راحت‌ترين روش كاشت سيب، نسبت به ديگر روش‌ها است. در اين روش شما فقط لازم است كه با چاقويي تيز، شاخه‌اي را از درخت جدا كرده و اين قلمه را در گودالي كه در خاك ايجاد كرده‌ايد كاشته و آبياري كنيد. اگر بخواهيد امر ريشه زايي را تسريع نماييد، در اين روش مي‌توانيد از هورمون‌هاي ريشه زايي نيز استفاده كنيد.

 كاشت درخت سيب به روش خواباندن

در اين روش قسمتي از شاخه گياه، با ارتفاعي مناسب، در خاك كاشته مي‌شود. ابتدا شما بايد در خاك گودال ايجاد كنيد و بعد شاخه را در آن قرار داده، سپس روي آن را با خاك مناسب و نرم بپوشانيد. پس از گذشت مدت زماني، شاخه ريشه دار شده و شما بايد در اين مرحله شاخه را از قسمتي كه در خاك قرار دارد جدا كنيد.

 پرورش درخت سيب از طريق پاجوش

اين روش براي كاشت سيب نيز بسيار آسان ‌است. شما در اين روش بايد پاجوش‌هايي را كه در كنار درخت رشد مي‌كنند از خاك بيرون آورده و سپس آن‌ها را در زمين اصلي و در يك گودال بكاريد. اگر اندازه پاجوش‌هاي شما خيلي كوچك هستند، مي‌توانيد براي كاشت از گلدان نيز استفاده كنيد.

كاشت درخت سيب از طريق پيوند

در روش پيوند بايد يك شاخه از درخت سيب؛ را به عنوان پايه انتخاب كرده و به آرامي يك شكاف به شكل T انگليسي بر روي آن ايجاد كنيد. حال با پشت چاقوي پيوندزني، پوست را بلند نموده و جوانه را در داخل آن قرار دهيد. يادتان باشد كه انتهاي محل را با نخ پنبه و يا پوست درخت نارون ببنديد. بعد از گذشت 10 تا 12 روز مي‌توان تشخيص داد كه آيا پيوند شما موفقيت آميز بوده است يا خير. بعد از رشد پيوندك، شما بايد باقي مانده‌ي پايه را برش داده و آن را به قيم ببنديد.

آبياري درخت سيب

EC آب حداكثر مي‌تواند ???? ميكرو موس بر سانتي متر باشد. براي رشد سيب 700 تا 1000 ميلي متر بارندگي در طول سال كافي است، با توجه به تراكم و چيدمان درختان سيب ميزان  آبياري آن ها به شكل سالانه با يكديگر متفاوت است (بين 6.2 تا 26 متر مركب براي هر درخت). مقدار روزانه مصرف آب براي هر درخت حداكثر 25 تا 200 ليتر در روز است. دوره رشد درخت سيب (بين 170 تا 210 روز) از نظر آبياري شامل چهار مرحله ي گل دهي، تشكيل، ايجاد جوانه هاي گل و مرحله رسيدن ميوه است. مقدار آب مصرفي بر اساس كيفيت خاك منطقه و نوع پايه سيب و شرايط آب و هوايي متغير مي‌باشد.

برداشت محصول سيب

  • وقتي كه سيب ها رسيده شدند، آنها را بچينيد.

وقتي كه سيب ها در حال بيرون آمدن هستند، سيب هاي كوچك و ضعيف تر را بچينيد. تا ميوه هاي ديگر به خوبي رشد كنند و كامل و رسيده شوند.

  • در زمان مناسب، محصول سيب را برداشت كنيد.

بررسي كنيد كه محصول درختان سيب شما چه زماني بايد برداشت شوند.

  • سيب ها را در مكاني خنك و تاريك نگهداي كنيد.

سيب ها بايد در دمايي بين 0 تا 7 درجه ي سانتي گراد نگهداري شوند. سيب ها در دماي مذكور، تا شش ماه سالم خواهند ماند.

شايع ترين بيماري و آفات درخت سيب چيست؟

درخت سيب؛ از جمله محصولاتي است كه در معرض خطر انواع بيماري‌ها قرار دارد. به همين منظور در هنگام كشت نهال سيب، بايد دقت كامل را به عمل بياوريد تا نهالي مقاوم و بذري قدرتمند را انتخاب كنيد. برخي از رايج‌ترين بيماري‌هاي درخت سيب عبارتند از: لكه سياه سيب (Apple Scab)، بيماري آتشك (Fire Blight)، لك چوب پنبه‌اي (Cork Spot)، سفيدك سطحي (Powdery Mildew) و زنگ سيب (Rust).

چند نوع هرس داريم و هرس پس از كاشت درخت سيب چگونه انجام‌ مي‌شود؟

به منظور هرس كردن درخت سيب، بايد شاخه‌هاي جوان باردار شده را از درخت جدا كرده تا شاخه‌هاي ديگر بتوانند جانشين آن‌ها شوند. براي جلوگيري از پيري زودرس درخت، بايد حتماً عمل هرس كردن، به موقع و به روشي صحيح انجام شود. درخت پير، ميوه‌هايي ريز و نامرغوب توليد خواهد كرد.

زمستان، بهترين زمان براي هرس درخت سيب، است. در اين زمان برگ‌ها ريزش كرده‌اند و شرايط مناسب ‌است. يادتان باشد شاخه‌اي را كه‌ مي‌خواهيد هرس كنيد، كاملاً از انتها بريده و چيزي از آن در محل باقي نماند.

در سال اول كاشت درخت سيب؛ وقتي گياه فقط يك ساقه طويل ‌است، حين هرس بايد تا حدود 80 سانتي متر اندازه ي آن باشد كه آن را هرس نماييد، به دليل اينكه ساقه‌هاي اصلي درخت سيب در زمستان دوم تشكيل خواهند شد. درخت سيبي، كه فقط 5 سال دارد لازم نيست هرس شود و شما بايد فقط تركه‌هاي شاخه‌ها را كم كنيد تا از در هم رفتگي و انبوهي آن‌ها جلوگيري به عمل آيد. در انتها بدانيد كه براي درخت سيب، دو نوع هرس فرم و هرس باردهي وجود دارد و از نظر زماني نيز هرس زمستانه و هرس تابستانه داريم.

نكاتي براي نگهداري از درخت سيب

 

 - براي ايجاد دماي اعتدال در درخت سيب و ايجاد مانع براي رشد علف هاي هرز در اطراف درخت ميتوانيد از پيچيدن مالچ به دور درخت استفاده كنيد. هنگامي كه به دور درخت مالچ پيچيده مي شود ريشه ميتواند سرما يا گرماي زياد را كنترل كند. دقت داشته باشيد كه مالچ ميتواند به پوست درخت آسيب بزند و بايد به خوبي و درستي از آن استفاده شود

 - وجود علف هاي هرز مانع رشد درخت مي شود و بايد آنها را سريعا از بين برد

 - از آن جايي كه درختان سيب در مقابل تعداد از بيماريهاي قارچي و باكتريايي و آفات حشره اي آسيب پذير هستند بايد هنگام مشاهده اين آفات از سموم مناسب به اندازه مناسب استفاده كنيد چون مصرف بيش از حد سم باعث سوزاندن و از بين رفتن درخت مي شود

 - پرورش، تكثير و نگهداري از درخت سيب بسيار آسان است و شما مي توانيد از اين طريق رونق كسب و كار و اقتصاد داشته باشيد

https://alphanahal.ir/

 

بهترين آسياب قهوه صنعتي

۷۲ بازديد

قيمت آسياب قهوه صنعتي كافي براي شاپ چقدراست؟ چه آسياب قهوه اي براي كافي شاپ مناسب است؟ آيا براي كافي شاپ مي تواند آسياب قهوه صنعتي ايراني  كاربردي باشد؟ چرا؟ همه اين سوالات را در اين پست مورد بررسي قرار مي دهيم. قبل از هر چيز بهتر است نگاهي داشته باشيم به انتخاب آسياب براي كافي شاپ كه بايد چه ويژگي هايي داشته باشد.

آسياب قهوه صنعتي كافي شاپ

بهترين آسياب براي كافي شاپ آسياب قهوه صنعتي است. زيرا مي تواند همه نيازهاي يك كافي شاپ را برآورده كند. چه از نظر سرعت و دقت و چه از نظر عملكرد و نحوه آسياب خوب از اين رو بيشتر افرادي كه در حوزه قهوه و كافي شاپ فعال هستند به دنبال يك آسياب قهوه صنعتي يا نيمه صنعتي مي باشند. همين جا بايد يادآوري كنم بيشتر دستگاه هاي آسياب قهوه خانگي قابليت آسياب قهوه ترك را ندارد و محدوديت هايي براي آسياب ايجاد مي كنند به همين دليل نمي توانند به اندازه كافي پاسخگوي نياز يك كافي شاپ باشند.

 

  بهترين آسياب قهوه صنعتي

بهترين آسياب قهوه صنعتي براي كافي شاپ

همانطور كه مي دانيد انتخاب بهترين آسياب قهوه براي كافي شاپ بسيار حساس و ضروري است. زيرا يكي از بخش هاي مهم كار شما همين آسياب است كه مي تواند روي بخش هاي ديگر هم تاثير گذار باشد. به عنوان مثال اگر قهوه به صورت يكدست آسياب نشود و يا اينكه دقيقاً متناسب با دستگاه دم آوري قهوه آسياب نشده باشد روي طعم و مزه قهوه اثر مي گذارد. به همين دليل بيشتر قهوه فروشي ها و كافي شاپ ها در زمان خريد آسياب قهوه بايد دقت لازم را به خرج دهند. اما مهم ترين مساله اين است كه بهترين آسياب قهوه صنعتي چه ويژگي هايي بايد داشته باشد.

  • موتور قدرتمند با توان بالا

يكي از مهم ترين فاكتورهاي يك آسياب صنعتي خوب داشتن قدرت و توان موتور بالا است. زيرا دانه هاي قهوه بسيار سخت و مقاوم هستند و براي آسياب چنين محصولي نياز است موتور پرقدرت باشد. در اين صورت دستگاه به راحتي مي تواند دانه هاي قهوه را آسياب كند و از طرف ديگر استهلاك دستگاه كمتر است اين مساله مي تواند به عمر و دوام دستگاه نيز كمك كند.

  • قدرت خنك كنندگي در دستگاه

با توجه به اينكه دانه هاي قهوه بسيار سخت هستند بدون شك در هنگام آسياب بخصوص در زمان بيشتر دستگاه گرم مي شود كه اين گرما مي تواند روي كيفيت آسياب تاثير بگذارد و آنها را برشته و سوخته كند. به همين دليل دستگاه هاي آسياب بخصوص آسياب صنعتي قهوه نيازمند فن خنك كنندگي هستند. دستگاه با داشتن فن، بدون مشكل مي تواند با كيفيت بالا، آسياب را انجام دهد  و شما نيازمند صرف زمان و انرژي بابت خنك شدن دستگاه نيستيد. در غير اين صورت بايد صبركنيد تا دستگاه خنك شود و بعداً دوباره كار خود را انجام دهيد كه اين يعني هدر رفتن انرژي و زمان شما و براي كافي شاپ مقرون به صرفه نيست!

  • تنوع درانواع  آسياب

يكي از چالش هاي كافي شاپ ها، قهوه فروشي و ... داشتن تنوع در نحوه آسياب است. همانطور كه مي دانيد هر دستگاه قهوه، نيازمند آسياب مخصوص به خود است. اين مساله زماني محقق مي شود كه شما بتوانيد درجه بندي متنوعي در آسياب خود داشته باشيد. زمانيكه درجه بندي آسياب محدود باشد دست شما باز نخواهد بود. آسياب هاي صنعتي قهوه بايد داراي درجه بندي متنوع و زيادي باشند تا بتوانند هر نوع آسيابي را تحت پوشش قرار دهند.

  • تيغه هاي مقاوم و با دقت

يكي از وسايل مهم و حساس در آسياب قهوه تيغه هاي آن مي باشد. زيرا اين تيغه هاي هستند كه بايد دانه هاي سخت قهوه را آسياب كنند از اين رو داشتن مقاومت كافي و دقت بالا در تيغه مهم است. بيشتر آسياب هاي صنعتي از تيغه هاي تخت بهره مي برند. نحوه قرار گيري تيغه و استحكام آن يكي از فاكتورهاي مهم  براي خريد آسياب قهوه كافي شاپ است.

  • ظرفيت كافي براي گرايندر صنعتي

گرايندرهاي صنعتي قهوه بايد داراي ظرفيت قابل توجهي براي آسياب باشند. زيرا بايد حجم زيادي از دانه هاي قهوه را در زمان محدودي آسياب كنند. در برخي از آسياب هاي صنعتي متاسفانه اين فاكتور مهم در نظر گرفته نشده است. شايد اين مساله در نگاه اول چندان حائز اهميت نباشد اما پاي عمل كه مي رسد بسيار مهم است. زيرا شما بايد در زمان محدودي به مشتريان زيادي سرويس بدهيد و نيازمند آسياب سريع و پرقدرت هستيد.

  • عدم پرتي قهوه در گرايندر

جالب است بدانيد اكثر دستگاه هاي گرايندر قهوه با پرتي زيادي آسياب را انجام مي دهند. اين فرآيند حدوداً بين 200 تا 300 گرم پرتي قهوه ايجاد مي كند. اين موضوع زماني بيشتر خودش را نشان مي دهد كه شما به صورت پشت سر هم بخواهيد در چندين نمونه آسياب ريز و درشت داشته باشيد. دراين صورت بايد براي بدست آمدن يك آسياب يكنواخت و يكدست براي هر نمونه، مقداري پرتي از نمونه قبلي داشته باشيد. با توجه به گران بودن دانه هاي قهوه اين مساله مهم است. اما سوال اينجاست آيا دستگاه آسياب قهوه صنعتي وجود دارد كه پرتي را به حداقل برساند و يا پرتي آن صفر باشد؟ در جواب بايد گفت: بله! اتفاقاً برخي از برندهاي آسياب قهوه ايراني توانسته اند اين مشكل را براي هميشه رفع كنند. به عنوان مثال آسياب قهوه صنعتي يوكار با داشتن تجهيزات و امكانات بالا توانسته اين مشكل را به صفر برساند. براي مشاهده اطلاعات اين آسياب و يا قيمت روز آن مي توانيد همين كلمه ( آسياب قهوه صنعتي يوكار) را سرچ كنيد و يا اينجا كليك كنيد.

  • ضمانت و خدمات پس از فروش در گرايندرصنعتي

هم يكي از گزينه هاي مهم انتخاب گرايندر صنعتي قهوه است. شايد اين موضوع خيلي مهم نباشد اما اگر پاي عمل برسد و بخواهيد دستگاه خود را تعمير و نگهداري كنيد اهميت اين مساله را به روشني درك مي كنيد. زيرا بسياري از برندهاي خارجي و حتي ايراني ضمانت و خدمات پس از فروش ندارند. به همين دليل با كوچك ترين مشكل شما بايد هزينه هاي گزافي بابت تامين قطعه و يا سرويس دستگاه پرداخت كنيد. اين در حالي است كه برخي از قطعات به صورت كامل در ايران وجود ندارند و شما حتي مجبور به تعويض كل دستگاه و خريد مجدد مي شويد. متاسفانه اين مساله در همه ابعاد ازجمله خريد لوازم برقي، خودرو و ... حاكم است. پيشنهاد ما اين است كه قبل از خريد اين مساله را به صورت كامل مورد بررسي قرار دهيد.

d5_8n07.jpg

 Alt:  قيمت آسياب قهوه صنعتي

  • قيمت گرايندر صنعتي قهوه

اما در كنار همه نكات ذكر شده بايد به قيمت آسياب قهوه صنعتي براي كافي شاپ نيز توجه داشته باشيد. بسياري از آسياب هاي خارجي با قيمت دلار ارزش گذاري مي شوند و نسبت به عملكرد آنها، قيمت بالايي دارند. اين در حالي است كه برخي از برندهاي ايراني با داشتن قيمت منطقي و مناسب به همراه عملكرد عالي توانسته اند همه نيازهاي مشتريان را برآورده كنند. علاوه بر اين خدمات پس از فروش و ضمانت در برندهاي ايراني قابل تامين است و شما مي توانيد از بابت تعمير و نگهداري دستگاه در آينده اطمينان داشته باشيد. شايد اين پرسش مطرح باشد كه آيا يك برند ايراني مي تواند دقت و سرعت عالي داشته باشد؟ برخي از توليدكنندگان آسياب قهوه ايراني با به روز شدن و مطابق با استانداردهاي جهاني توانسته اند اين مهم دست پيدا كنند. يكي از برندهاي معروف ايراني كه توانسته همه امكانات و تجهيزات آسياب قهوه به همراه دقت و سرعت بالا را تامين كند برند آسياب قهوه يوكار است. اين برند با داشتن نمايندگي در سراسر كشور و داشتن خدمات پس از فروش يكي از برندهاي آسياب محبوب ايراني است.

نتيجه گيري:

با توجه به موارد بالا، قبل از خريد آسياب قهوه حتماً تحقيق و اطلاعات كافي داشته باشيد و موارد مهم از جمله قد ت و توان موتور، ظرفيت، درجه بندي، عدم پرتي قهوه، فن خنك كنندگي، ضمانت و خدمات پس از فروش را مورد بررسي قرار دهيد. همين جا بايد يادآوري كنم متاسفانه برخي برندها با داشتن امكانات كم و كيفيت پايين قيمت بالايي دارند و از طرفي برخي برندهاي ديگر به لحاظ اقتصادي بودن محصول براي خريد، با حذف برخي از فاكتورها، قيمت ارزان و اقتصادي براي مشتريان در نظر مي گيرند. پيشنهاد ما نه گروه اول و نه گروه دوم هستند زيرا شما مي خواهيد به صورت حرفه اي و مدام از دستگاه استفاده كنيد و به قول معورف يك بار هزينه بدهيد پس بهتر است بهترين دستگاه آسياب قهوه صنعتي حرفه اي را با قيمت مقرون به صرفه در خريد خود داشته باشيد و در بحث قيمت، ارزيابي خود را با توجه به عملكرد و امكانات انجام دهيد نه صرفاً قيمت! متاسفانه بسياري از خريداران صرفاً قيمت را مد نظر دارند و در آينده اي نه چندان دور بايد هزينه هاي بيشتري نسبت به هزينه اوليه دستگاه بپردازند و يا مجبور به تعويض دستگاه مي شوند. كه اين مساله مساوي است با به هدر رفتن وقت، انرژي و بودجه شما!

منبع: https://www.khabareazad.com/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-2/29418-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D8%A2%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%A8-%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%81%DB%8C-%D8%B4%D8%A7%D9%BE?pr=1